Кулінарні посиденьки. Епізод 1. Як приготувати смачний і корисний десерт з яблук

2013-04-17 16:20

1. Спершу яблука миємо, вибираємо серединку та посипаємо корицею.



2. Далі начиняємо серединку родзинками, курагою (попередньо ми їх заливали окропом) та горішками. Тут можна зменшити або збільшити різноманіття сухофруктів, цукатів та горіхів. Як  забажаєте, або що знайдеться в хаті J. Зверху викладаємо по чайній ложечці меду, або ж засипаємо 1-2 ложечки цукру. Викладаємо яблука в бритванку чи інший термостійкий посуд.



3. Для приготування в звичайній духовці накриваємо фольгою (матова сторона назовні). Якщо ж готуєте в мікрохвильовій, то можна взагалі не накривати, а фольгою ні в якому разі! 
Ставимо яблука в розігріту духовку (в нас це було 200-220˚С) приблизно на годину. Час залежить від самих яблук, від духовки і від того на скільки м'якими, на ваш смак, мають бути готові яблука. В мікрохвильовій це приготувати значно швидше. Достатньо і 3-5 хв. Знову ж таки, маєте експериментувати і вивчати  своє кухонне приладдя. 



4. Виймаємо яблука, викладаємо їх на тарілочки і поливаємо сиропом, який утворився.



Десерт готовий! 

Смакуйте! 



Сподіваємось, що рецепт вам сподобався і ви його випробували! З радістю відповідатимемо на ваші питання і будемо вдячні за коментарі. 



Наступного разу, ближче до Великодня, напишемо один з рецептів паски. Слідкуйте за оновленнями сайту! ;)


Підготувала: 
Наталя Забитівська


Фото: 
Андрій Забитівський









Ключові слова: кулінарні посиденьки




Задати запитання, залишити коментар


*Ім’я або Nickname

Email:
*Доповнення, запитання, коментар (до 1000 символів)


*обов’язкові поля для заповнення


Video Fb Vk Tw Google Mail Rss
Календар подій



Arrow-up