Перше чаювання з Богом

21 квітня 2017 року, в приміщенні Молодіжного Християнського Центру (вул.  Пекарська, 13), розпочався цикл зустрічей «Чаювання з Богом». Це новий проект ЛМГО «Українська Молодь – Христові», створений з метою пошуків відповідей на тяжкі запитання й виклики сучасності.

 

Перша зустріч була присвячена темі спілкування з Богом. Захід відбувався в приміщенні офісу «Українська Молодь – Христові», де учасники мали можливість випити запашного карпатського чаю, послухати запрошеного спікера, поділитися власними думками та спостереженнями. Гостем зустрічі став о. Юрій Блажиєвський із Згромадження Отців Оріоністів у Львові.

«УМХ вирішили обновити формат зустрічей, зробити їх більш інтерактивними й цікавими. Тішуся з гарної ініціативи, а ще більше тішуся з того, що на початок було обрано слушну тему: спілкування з Богом. Люди, чи це не є центром і серцем цілого нашого життя? Отже, бажаю вам перебувати у постійному спілкуванні з Ним та між собою, і не забувайте використовувати для цього всі свої почуття.», – поділився своїми враженнями отець Юрій.

Також висловила свою думку про цей проект й Христина Кутнів, голова УМХ: «Як спілкуватися з Богом? Це питання є фундаментальним для мого духовного життя. Дякую о. Юрію за можливість поглянути на свій духовний зв’язок з Богом у різних перспективах, які відкривають нові горизонти й вказують на особисті помилки. Тепер я точно усвідомлюю, що з Богом можна спілкуватися не тільки устами, а вчинками, поглядами, доторками, емоціями, смаком і слухом».

«Чаювання з Богом» – це спроба нового погляду на старі речі. Молодь завжди знаходиться у пошуках, тому їй необхідне місце, де б вона могла ставити питання без зайвого страху й переживань. Християнин знає, де шукати відповіді, тож у проекту й з’явилось гасло: «У Нього ЗАВЖДИ є відповідь. Приходь і дізнаєшся».

Відтепер щоп’ятниці о 19:00 запрошуємо почаювати з Богом у приміщенні Молодіжного Християнського Центру (Пекарська, 13). Приходь сам й запрошуй друзів! J

Підготувала Гнип Ольга-Марія

Posted in Репортажі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *